INSTRUKTØRER

Taijimester Shen Jin
Shen Jin er leder for BUQI Institute. Hun underviser i Bergen hvert semester.

SHEN JIN (helgekurs og utdanning)
Shen Jin er en av vår tids fremste Qigong- og Taijimestre. Hun er hovedinstruktør for BUQI Institute internasjonalt, og hovedlærer og ansvarlig for utdannelsen til BUQI terapeut internasjonalt og i Norge.

Shen Jin har trent Qigong og Taiji i over 50 år, og begynte å trene med sin far Dr. Shen Hongxun da hun var liten. Shen Jin holder helgekurs i Bergen hvert semester.

 

 

 

CATO BRUARØY (ukentlig)
Cato Bruarøy har undervist kampkunst i 33 år, meditert i over 30 år og trent Taiji og Qigong i 19 år.  Han er gradert 7. dan svart belte i karate og har vært flere ganger norgesmester i karate.  Cato Bruarøy er utdannet siviløkonom.  Innen BUQI-systemet har han gjennomført den toårige utdannelsen for å bli Taijiwuxigong-instruktør og den treårige utdannelsen til BUQI-terapeut, samt utdannelsen til instruktør i Yi Ji Jin Daoyin. Han er daglig leder for Qigongsenteret i Bergen og driver Taichikurs.no.

 

CATO LOTHE 
Cato Lothe har trent kampkunst i over 25 år. Han er tidligere norgesmester i sykling. Cato Lothe er gradert 4. dan svart belte i karate og har trent Qigong og Taiji intensivt i 11 år. Han har gjennomført utdannelsen til BUQI-terapeut.

TRUDE ØSTERBØ 
Trude Østerbø har trent Qigong i 10 år og har også studert Mindfulness ved Haraldsplass Diakonale Høgskole. Trude er utdannet sosionom. Hun  har gjennomført utdannelsen til BUQI-terapeut.

ANNE LISE LEIREN MASTERVIK
Anne Lise Leiren Mastervik har trent Taiji og Qigong kontinuerlig i 20 år med 7 ulike instruktører. Hun har gjennomført utdannelsen til BUQI-terapeut.

HARALD ØYGARD (helgekurs)
Harald Øygard er leder for Nordisk BUQI Organisasjon og daglig leder for Nordisk Taiji og Qigongsenter i Oslo. Har har trent intensivt Taiji og Qigong i over 20 år, og er sammen med master Shen Jin instruktør på utdannelsen til BUQI-terapeut i Norge. Harald Øygard underviser helgekurs i Bergen og andre steder i landet.

MAGNE SEIM (gjesteinstruktør)
Magne Seim driver Seim Taichi på Voss. Han har trent Qigong og Taiji i BUQI-systemet intensivt i mer enn 10 år, og har deltatt på over 100 ukeskurs og helgekurs med Dr. Shen Hongxun, Shen Jin og Zhengyu Shen. Han er styremedlem i Nordisk BUQI Organisasjon. Magne Seim er innimellom gjestinstruktør hos oss.