Bali retreat januar 2023

Bli med på 2 ukers eventyr i Bali! 

  • Energigivende trening blant rismarkene i Ubud…
  • … og ved stranden i Changgu nær butikker og restauranter
  • Massasje hver dag (valgfritt)
  • God mat, frisk frukt og økologiske råvarer
  • Qigong, Tai chi, meditasjon, behandlinger
Bali er det perfekte stedet for å lade batteriene og ta vare på deg selv. Dette blir fjerde gangen vi arrangerer dette retreatet, som er annerledes enn alle andre reiser du har vært med på.

Hvorfor Bali?

Bali er kjent over hele verden som et sted for spiritualitet, yoga, surfing, meditasjon og behandlinger.

Nydelig mat, frisk indonesisk frukt, vakker natur, behagelig temperatur og balinesisk massasje og spabehandlinger er alle gode grunner for å besøke Bali. En times balinesisk massasje koster ca 90 kroner. Restuaranttilbudet er omfattende – fra økologiske vegetarrestauranter til japansk kobe-biff, fusion-resturanter og tradisjonelle balinesiske retter.

Monkey-forrest med apekatter som lever fritt, delfinsafari i nord og forestillinger med tradisjonell dans, er noen av turistopplevelsene det er mulig å få på Bali.

Derfor har vi retreats på Bali

I 2011 underviste Cato kampsport for idrettsstudenter ved Høyskolen i Nesna og GoStudy. Via tilfeldigheter møtte han den siste mesteren i den balinesiske kampkunsten Setembak. Gjennom flere år reiste han tilbake og trente med gamle Ketut i landsbyen hans nord på Bali.

Cato har fremdeles godt kontakt med familien, og Ketut Jr. (mesterens sønn) snakker flere språk og arbeider som guide og sjåfør.

Sitat:
«Mange spurte om de kunne være med og se «mitt» Bali. Det var utgangspunktet for første tur. Så retreatet er en reise der du er med meg og Ketut, men det er ikke noen ferdig pakkereise som hos profesjonelle byråer. Os Reisebyrå ordner hotell og fly, jeg ordner treningshall og holder trening fire timer for dagen. Ellers så gjør du som du vil. Det kan være en veldig sosial tur, eller du kan velge egentid.»

Todelt tur:
Første uken er vi i Ubud litt oppe i fjellet og trener Qigong blant rismarkene og slapper av så godt vi kan. Andre uken er vi i sør ved stranden der vi også trener Taiji («Tai chi») på stranden om morgenen. I sør er det også shoppingmuligheter, nattklubber og ikke minst mange fantastiske restauranter.

Helgene er fri, de andre dagene er det trening og meditasjon. Vi har gode hoteller, og alle har store hotellrom alene.

Treningen:
Helseøvelser fra det fantastiske BUQI-systemet som undervises ved Qigongsenteret i Oslo og i Bergen.Taijiwuxigong (spontan qigong) for å balansere kropp og følelser
YiJin Daoyin for å strekke rygg og nakke og få mer energi
Taiji 37 for å utvikle taijikrefter (kampevner og healingevner)
Meditasjoner stående og liggende

Instruktør:
Cato Bruarøy har undervist asiatisk kampkunst siden 1985, meditert siden 1983 og trent Taiji og Qigong siden slutten av 1990-tallet. Han er flere ganger norgesmester i karate, er gradert 7. dan svart belte og driver Qigongsenteret i Bergen. Han er utdannet siviløkonom.

Praktisk info:
(OBS! Dette kan bli endret)Dato:
Fredag 6. januar til lørdag 20. januar 2023

Deltakere:
Minimum 10, maksimalt 20

Pris:
36.000,- for fly, hotell, transport til/fra flyplass, trening, frokost

Reisebyrå:
Os Reisebyrå, som er spesialister på blant annet Bali
www.verden.no

Kursarrangør:
Chi Kurs og Trening AS
www.qigongsenteretibergen.no
www.taichikurs.no

Påmelding:
Her finner du mer info og påmelding

Spørsmål:
cb@taichikurs.no